Tihi uničevalec odnosov [posnetek]

Tihi uničevalec odnosov je na žalost izredno razširjen. Poznamo ga tudi pod besedami, kot so kuhanje mule, tiha maša, užaljenost, tišina itd. Pogosto ga uporabljamo povsem avtomatično in se niti ne zavedamo njegovega izredno uničujočega učinka na naše odnose. Mislimo, da je tihi uničevalec odnosov povsem normalen del odnosov in se ne zavedamo njegovih posledic. Pogosto ga prevzamemo tekom vzgoje. Kot otrok smo najverjetneje prišli do zaključka, da lahko s tihim uničevalcem odnosov dosežemo, kar si želimo, zato ga še danes uporabljamo, ko pride do konflikta.

Posnetek Tihi uničevalec odnosov

Nekaj let nazaj sem pripravila posnetek z naslovom Tihi uničevalec odnosov z namenom, da ljudem pomagam spoznati, kakšen je v resnici učinek tihega uničevalca odnosov. Posnetek je doživel zelo velik odziv in se začel hitro širiti, kar me je zelo prijetno presenetilo. Tudi danes se veliko ljudi naroči pri meni na psihoterapijo, ker v posnetku prepoznajo sebe, partnerja, starše, prijatelje, sorodnike, šefa itd. Želijo razviti konkretne strategije, s katerimi se bodo uspešno ubranili tihemu uničevalcu odnosov. Želijo se naučiti tudi, kako konflikte reševati na drugačen način, kako se odprto pogovoriti o težavah in kako postaviti meje, kadar je to potrebno.

Vabim vas torej, da si pogledate posnetek o tihem uničevalcu odnosov. Če v njem prepoznate kakšno bližnjo osebo, ga lahko delite tudi naprej. Prvi korak k spremembi je namreč zavedanje, da spremembo potrebujemo in si jo želimo.

Želim vam prijeten ogled posnetka!

Če vam je posnetek všeč, vas vabim, da se naročite na naše brezplačne e-novičke:
Phone: 041 995 663
Parmova 14 v Ljubljani